Wie ben ik

Mijn naam is Theo Schmitz woonachtig in Haaksbergen en geboren in Borculo.

Ben  meer dan 50 jaar  als praktijkhouder  fysiotherapie en acupunctuur werkzaam. Vele jaren docent en directielid Academy voor Fysiotherapie(nu Saxion Hogeschool) . Mijn filosofie is kijk naar de mens in zijn totaliteit en benader die op  basis  van gelijkwaardigheid. Als het enigszins kan op een biologisch verantwoorde basis .In mijn laatste jaren heb ik me vooral gericht op mensen met zg. niet verklaarbare klachten. Door mijn .werkzaamheden als natuurgeneeskundige(zie ook  Preventie Centrum Schmitz) heb ik met succes diverse methoden daarvoor ontworpen.

Een daarvan is een middel die o.a. de klachten van de processierups weet te verminderen of zelfs te doen voorkomen.

Uitgangspunt van mijn filosofie is : benader de cliënt als mens met een probleem. Doe dat zowel fysiek, ecologisch  als emotioneel , met daarnaast veel aandacht aan zijn leefomgeving.

Vanuit die gedachte heb ik veel respect voor de aarde  en het milieu en gebruik ik bij dit product natuurlijke en biologisch verantwoorde hulpmiddelen.

Dit is ook bij het processierups probleem mijn visie .Zoek en vind middelen die het  klachtenpatroon van de processierups op een aangename wijze oplost en zelfs de mogelijkheid biedt om de dreigende klachten te voorkomen. Immers voorkomen is beter dan genezen Dit middel geeft je de kans om dit te bereiken op een  duurzame wijze.

Zie handleiding voor het gebruiksadvies.

Ervaring heeft aangetoond dat dit  bij deze aanpak geweldig werkt op een unieke wijze en wij zijn  overtuigd van de werkzaamheid!

Vandaar onze uitdaging. No cure is no Pay of  niet tevreden dan krijgt u uw geld terug.

Stuur het product dan  terug naar:

Thalic . B.V.
Maatweg 23
7482 SP Haaksbergen

Ook uw bevindingen en of  ervaringen zijn zeer welkom.