Handleiding

Onze crème is zeker uniek te noemen omdat deze voor 2 doeleinden te gebruiken is nl. op de eerste plaats als klachten bestrijder en het unieke  op  tweede plaats is in het voorkomen van de klachten., Immers voorkomen is beter dan genezen.

Hebt u last van de processierups dan hebben we hele goed ervaringen met het verminderen van de klachten.

Hoe moet u dat doen?

Breng een heel  klein beetje crème op de vervelende en branderige plekken smeer dat licht uit ..Meestal vermindert de klacht al naar een paar minuten. Is de klacht niet helemaal over of komt deze toch nog terug herhaal je behandeling.

Breng de crème alleen op de vervelende plekken aan. Andere delen die geen klachten geven is niet nodig en bespaar je  de crème.

Onze aller  grootste uitdaging was : kunnen we de crème  samen met onze acupunctuur kennis niet zo maken dat we zelfs de klachten kunnen voorkomen.

Wij zijn daar volgens  velen in geslaagd als u ons programma nauwkeurig volgt. Bent u linkshandig dan behandelt u de rechterkant en bent u rechtshandig behandel dan de linker kant van het lichaam.

Hoe ziet ons protocol er uit?

Smeer elke morgen een klein beetje crème op de volgende punten ( zie tekening)

  • Op de punten long 7 en 9  op je arm
  • Op je been galblaas 34.
  • In het midden van je romp chakra 4 en  op je voorhoofd.
  • Op je romp Nier 27.

Voor zo ver ons bekend zijn er geen allergische reacties of negatieve reacties bekend. Nog bij kinderen  noch tijdens zwangerschap.

Ben je niet tevreden over het gebruik van onze crème  en heb je de handleiding opgevolgd stuur de  crème dan terg en je  krijg  je geld ook van ons terug want ons motto is

No cure no pay of niet tevreden je geld terug.